به گزارش خبرلنده، اولین همایش ملی گیاهان داروئی استان کهگیلویه و بویراحمد با حمایت بنیادعلوی با هدف توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی و افزایش سطح زیر کشت با حضور مدیراشتغالزایی بنیادعلوی کشور، اساتید دانشگاه های معتبر کشور، مسئولان شرکت های مختلف تولید کننده گیاهان دارویی از استان های مختلف کشور و فرماندار ، نماینده ستاد اجرایی حضرت امام(ره) استان و روسای جهاد کشاورزی شهرستان های بهمئی، کهگیلویه، گچساران و لنده به میزبانی لنده برگزار شد.
مدیر پروژه گیاهان دارویی کهگیلویه و بویراحمد در گفت وگو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: اولین همایش ملی گیاهان داروئی استان کهگیلویه و بویراحمد با حمایت بنیادعلوی با هدف توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی و افزایش سطح زیر کشت به میزبانی لنده برگزارشد.
مصدق رضایی گفت: این همایش تخصصی با حضور مدیر اشتغال بنیادعلوی کشور، اساتید ملی و چهره های سرشناس ملی در حوزه گیاهان دارویی در دانشگاه های کشور،در یک دوره دو روزه به صورت کاملا تخصصی تئوری و کارگاهی به همراه بازدید از مزارع کشت های الگویی گیاهان دارویی برگزار خواهد شد.
در ادامه نیز فرماندار شهرستان لنده گفت: توجه به توسعه و پیشرفت و عمران و آبادانی شهرستان لنده برای محرومیت زدایی یکی از نکات ارزشمندی است که همه ما باید در این پیشرفت به صورت شبانه روزی سهیم باشیم.
جلال دانش گفت: برگزاری چنین همایش های ملی به صورت تخصصی می تواند نقش مهمی در خروجی بخشی تعالیم و مصوبات صورت گرفته در این همایش داشته باشد.
وی گفت: یکی از چالش های مهم در این استان ضعیف بودن فرهنگ کار در استان است و باید این مهم با تلاش همگانی و مشارکت آگاهانه اجرایی و عملیاتی شود.
فرماندار شهرستان لنده گفت: تغییر رویکردها در مواجه با این فرهنگ می تواند نقش مهمی در توسعه و اشتغال فراگیر داشته باشد.
وی گفت: توجه به توسعه و تقویت چرخه تولید می تواند نقش مهمی در افزایش بهره وری در حوزه کشت گیاهان دارویی باشد و این مهم تنها زمانی محقق می شود که یک عزم راسخ جهادی در مسئولان و متولیان ایجاد شود.
دانش گفت: امیدواریم همه کمک کنند تا شهرستان و استان در یک بازه زمانی 5ساله به قطب تولید گیاهان دارویی ایران و حتی منطقه تبدیل شود که بازهم باید همه مسئولان و متولیان جوانان با انگیره و متخصص را همراهی کنند.
وی گفت: جلوگیری از انحراف تسهیلات کشاورزی یکی از مهمترین مطالباتی است که کشاورزان باید نسبت به آن دغدغه داشته باشند و در حوزه برند سازی نیز باید تلاشی مضاعف داشته باشند.
در ادامه مسئولان ادارات جهاد کشاورزی و کارشناسان حاضر در این همایش ملی با بیان دیدگاه ها و نظرات خود راهکارهای تخصصی خود را ارائه کردند.
تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:
نظرات کاربران