به گزارش خبرلنده، علی نیکبخت در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان لنده ضمن تشریح فعالیتهای نهادآبادانی و پیشرفت بنیاد علوی در شهرستان لنده گفت: بنیاد علوی از سال ۱۳۹۷ با رویکرد محرومیتزدایی گامهای اساسی برداشته است که حضور در ۴۶ روستای بالای ۲۰ خانوار با مشارکت دانشگاه خوارزمی اجرایی شده است.
وی افزود: یکی از اقدامات مهم بنیاد علوی تشکیل صندوقهای خرد روستایی است که مشارکتپذیر کردن مردم در حوزههای مختلف باعث شد تا ساختار تعاونیها به یک گردش مالی ١٠٠میلیاردریالی سرمایه نیاز دارد که ۵٠ درصد سهم مشارکت مردم روستاها و ۵٠ درصد مشارکت بنیاد علوی بوده است.
مدیر آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی در شهرستان لنده تصریح کرد: اعتماد اجتماعی در این صندوقها توانسته است که فرد در روستا بدون ضامن و کارهای بانکی تسهیلات ١٠٠درصدی قرضالحسنه دریافت کند.
وی تأکیدکرد: رویکرد بنیاد علوی توانمندسازی بوده که در سال ۱۳۹۹ تا١۴٠٠شاهد اشتغالزایی برای ۳۹۱نفر بودهایم.
نیکبخت گفت: در حوزه دام سبک نیز کارهای خوبی صورتگرفته است که بیش از ۹ هزار رأس دام سبک واکسینه شده است که در این زمینه نیز ۱۲۰ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه به دامداران پرداخت شده است.
وی افزود: در حوزه صنایعدستی نیز ۸۹نفر آموزشهای تخصصی را طی کردند که راهاندازی کارگاههای مختلف خیاطی یکی از اقدامات خیلی خوبی بود که علاوه بر رفع مشکلات البسه شهروندان شاهد اشتغالزایی خوب بانوان در این حوزه نیز هستیم.
مدیر آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی در شهرستان لنده گفت: در رستههای غیر پایه نیز شاهد راهاندازی کارگاههای مختلفی همچون شیرینیفروشی، گیاه خشک کنی و تولید مواد شوینده نیز ٣۴٢ نفر-تسهیلات به ارزش ٢۴٠ میلیارد ریال نیز پرداخت شده است.
نیکبخت افزود: توجه به زیرساخت راه از جمله اقدامات اساسی بنیاد علوی است که عملیات اجرایی پروژه راه لنده به تراب با پیش پروژه ۲۲۰ میلیاردریالی آغاز شده است.
وی در ادامه بهضرورت تکمیل ابنیه فنی این جاده اشاره کرد و گفت: از تعداد ١۴ ابنیه فنی بیش از ۱۰ ابنیه تکمیل شده است مابقی در حال تکمیل است.
مدیرآبادانی و پیشرفت بنیادعلوی در شهرستان لنده خاطرنشان کرد: تمام توان بنیاد را جهت تکمیل این پروژه تا پایان تیرماه سال ١۴٠٢با آسفالت تحویل مردم خوب شهرستان لنده خواهدشد.
وی تصریح کرد:در حوزه بهداشت ودرمان نیز ساخت مرکز بهداشتی درمانی لنده با اعتبار۴٠میلیارد ریال برای رفاه حال شهروندان را داشتیم که سهم مهمی در بحران کرونا در شهرستان داشته است.
وی افزود: احیای منطقه گردشگری موگرمون باتوجهبه نیاز گردشگران به نمازخانه و سرویس بهداشتی با همکاری میراثفرهنگی و گردشگری به مبلغ ۷۷ میلیاردریال که نقش مهمی در ساماندهی این مکان گردشگری داشته است.
مدیر آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی در شهرستان لنده گفت: پروژه مهم آبیاری منطقه دشتبن و ساخت و انتقال استخر آب کشاورزی در روستای ایدنک به ارزش ۹۰ میلیاردریالی با مشارکت جهاد کشاورزی از دیگر پروژههای این نهاد است.
وی در ادامه تصریح کرد: ساخت بیش از ۱۰ باب مدرسه در سطح شهرستان که تا به امروز ۴ باب از این تعداد به ارزش ۷۷ میلیاردریال با مشارکت سازمان نوسازی مدارس استان تکمیل و به بهرهبرداری رسیده است.
نیکبخت افزود: تعمیر و بهسازی مساجد شهرستان لنده و تجهیز آنان به فرش، سیستم صوتی و وسایل خنککننده به ارزش ۴۰ میلیارد ریال با هماهنگی و تأیید امامجمعه شهرستان در راستای تعالی فرهنگی دینی صورتگرفته است.
مدیر آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی در شهرستان لنده گفت: اجرای طرح هادی در ۱۳ روستای پرجمعیت شهرستان لنده با همکاری و مشارکت بنیاد مسکن استان به ارزش ۸۰ میلیاردریالی بهمنظور خدماترسانی به روستاهای محروم صورتگرفته است.
وی تصریح کرد: در حوزه مسکن نیز تلاشهای خوبی صورتگرفته است که در مبحث مسکن محرومان ۱۵۰ فقره تسهیلات به ارزش ۱۰۰ میلیاردریال پرداخت شده است.
نیکبخت گفت: در تفاهمنامه با کمیته امداد و بنیاد مسکن و بنیاد علوی نیز ۸۵ فقره تسهیلات مسکن با ۸۰۰ میلیون ریال بلاعوض بنیاد علوی و ۲ میلیارد ریال تسهیلات بنیاد مسکن نیز اجرایی شده است.
وی تأکید کرد: در خصوص مسکن محرومان و کسانی که تحت پوشش هیچ نهادی نبوده و افراد نیازمندی بودند نیز ۱۹۵ فقره تسهیلات با خدمات ویژهای شامل ۲٫۵ تن میلگرد و ۲۰۰ کیسه سیمان رایگان و همچنین ۵۰۰ میلیون ریال کمک بلاعوض و ۲ میلیارد ریال تسهیلات بانکی با معرفینامه از بنیاد مسکن نیز پرداخت شده است.
نیکبخت در خصوص تسهیلات ویژه به خانوادههای دو معلولی و چند معلولی نیز گفت: در خصوص مسکن معلولین نیز به هر خانواده معلول ۲ میلیارد ریال کمک بلاعوض در شهر و ۱۵ میلیاردریالی در روستاها از سوی بنیاد علوی و ۲ میلیارد ریال نیز تسهیلات بانکی از سوی بنیاد مسکن نیز قابلپرداخت است که تا کنون ۱۲ خانواده شرایط دریافت تسهیلات و خدمات را داشتهاند.
وی گفت: در خصوص بهسازی معابر شهری و روشنایی نیز در تفاهمنامه با شهرداری ۳۵میلیارد ریال مشارکت داریم که از این مقدار سهم شهرداری ۱۵ میلیاردریالی و مابقی توسط بنیاد علوی تأمین خواهد شد.
انتهای پیام/
نظرات کاربران