به گزارش خبرلنده،پیش از ظهر امروز جلسه هماندیشی پیشگیری از جرائم سایبری با حضور متنفذان و ریشسفیدان و مسئولان نیروی انتظامی شهرستان لنده برگزار شد.
سرهنگ سید فیض اله جهاندیده در ابتدای این جلسه گفت: امروزه فضای مجازی به یک فضای حقیقی تبدیل شده است که این مهم در سبک زندگی ما تأثیر مستقیم دارد.
وی افزود: فضای مجازی امروز همه خانوادهها را درگیر کرده است و مسائل مختلفی در حوزه آسیبهای اجتماعی را به خود درگیر کرده است.
جانشین انتظامی شهرستان لنده گفت: سرگرمی و جذابیت فضای مجازی باعث شده است که خیلی از خانوادهها در این حوزه درگیر باشند.
وی افزود: استفاده از بسترهای مجازی در حوزههای مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سایر حوزه حامی تواند راهگشا باشد؛ ولی استفاده متناسب از آن باعث بروز چالشها و آسیبهای زیادی شده است.
جهاندیده گفت: عدم آگاهی خانوادهها نسبت به انتشار گسترده اطلاعات افراد و اشخاص باعث شده است که شاهد بروز چالشها و آسیبهای اجتماعی نوظهور شده است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: هیچ حریم خصوصی در فضای مجازی وجود ندارد فلذا باید این مهم در بین خانواده تبیین و تشریح شود.
جانشین انتظامی شهرستان لنده گفت: دانش آموزان از کتاب و مطالعه متواری شدند ولی غرق در گوشی ها و فضای مجازی هستند.
وی افزود:حضور ساعات ها در فضای مجازی یکی از چالش های خانواده ها است که این مهم باید در حوزه های مختلف باید به درستی مدیریت شود که متأسفانه چالشها و آثار مخربی نیز بر سلامت فرزندان ما دارد.
جانشین انتظامی شهرستان لنده گفت: سلامت روحی و روانی همه اعضای خانواده یکی از چالشها و آسیبهای بسیار خطرناک فضای مجازی است که این مهم باید مدیریت شود تا از بروز چالشها و بیمارهای ناشی از آن جلوگیری کند.
وی افزود: کمهزینهبودن برای استفاده از فضای مجازی و دسترسی سریع به اطلاعات و اخبار روز دنیا از مزایای مهم فضای مجازی است؛ ولی این مهم باید با رعایت اصول و قوانین حاکم بر فضای مجازی از بروز آسیبها پیشگیری شود.
جانشین انتظامی شهرستان لنده تأکیدکردن: بحث قمار و شرطبندی در شهرستان لنده یکی از چالشهای اساسی است که باید در این حوزه خانوادهها بسیار مراقبت کنند.
حجتالاسلام صالحی مسئول عقیدتی سیاسی منطقه انتظامی شهرستان لنده گفت: برای کارهای خوب و ارزشمند باید وقت بگذاریم که زمینهسازی و بسترسازی مهمترین اقدامی است که میتوان از ظرفیت بزرگان و ریشسفیدان استفاده کرد.
وی افزود: نظریههای واقعبینانه یکی از ظرفیتهای مهم در حوزه خانواده است که باید در کنار مزایا مسائل و آسیبها در نظر گرفته شود.
صالحی تصریح کرد: یک شایعه در فضای مجازی راحت منتشر میشود؛ ولی برای جمعکردن اثبات این مسئله نیازمند ساعات ها و بیان هزاران دلیل لازم برای اثبات حقیقت ماجرا بوده است.
حاجیزاده رئیس پلیس فتای شهرستان لنده گفت: امروز دامنه جرائم سایبری در تکتک خانواده ریشه دوانیده و باید یک روشنگری عمومی دراینخصوص شکل گیرد.
وی افزود: اجارهدادن کارتهای بانکی به افراد سودجو که باهدف حضور در سایتهای شرطبندی و قمار حضور دارند یکی از چالشهای اساسی در این شهرستان است.
رئیس پلیس فتای شهرستان لنده گفت: لازم است خانوادهها نسبت به بررسی حسابهای بانکی خود و اعضای خانواده بهصورت دورهای باهدف پیشگیری از سو استفادهشدن از طریق افراد سودجو حتماً اقدامات پیشگیرانهای را انجام دهند.
در ادامه نیز برخی از شهروندان با حضور در پشت تریبون به بیان راهکارها و پیشنهادها خود پرداختند.
تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:
نظرات کاربران