یادداشتی بر کلیدواژه های مشترک و تکراری مدیران دولت روحانی
سخنان استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست خبری هفته دولت را چگونه باید تحلیل کرد؟
بسیاری از جملات و کلمات در گفتار و حرف بسیار زیبا هستند و صفات و ویژگی های وصف ناشدنی دارند اما در میدان عمل با آن چه وصف شده متفاوت و متناقض است، یکی از این مقولات، اعتدال است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي خبر لنده به نقل از پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس، رفتار دولت در سیاست خارجی بطور قطع چهره ای عقلایی تر در رفتار و مهاجمه ای تر در دریافت حق و حقوق ایران به خود گرفته است. در رفتار داخلی، اجتماعی، فرهنگی حس اعتماد به دولت افزایش پیدا کرده است، افراطی گری به گوشه ای رفته است و اعتدال گفتمان اصلی کشور شده است.
افراطی ها قدرت هایی دارند اما در مقابل قدرت ملت کاری نمی توانند بکنند، با آمدن دولت جدید سرمایه اجتماعی افزایش یافته است ادعا نداریم آنچه هست خوب است اما رو به پیشرفت هستیم معتقدیم یکی از مظلوم ترین دولت ها در نظام، دولت جدید است هم به خاطر آنچه تحویل گرفت و هم بخاطر هجمه های صورت گرفته.
مطالب بالا بخشی از سخنان استاندار محترم جناب آقای دکتر خادمی در نشست خبری با اصحاب رسانه در روز شنبه 1 شهریور 93 است که این کلید واژه ها در اغلب نشست های خبری و سخنرانی ها وی با رسانه ها تکرار شده است.
بسیاری از جملات و کلمات در گفتار و حرف بسیار زیبا هستند و صفات و ویژگی های وصف ناشدنی دارند اما در میدان عمل با آن چه وصف شده متفاوت و متناقض است، یکی از مقولات، اعتدال است. خیلی از ما انسان ها در مقام نقد و انتقاد از دیگران زبان سرخی داریم اما نوبت به خود که می رسد شعله های سرکش انتقاد به سردی می گراید حال آنکه موفقیت هر انسانی بسته به جمع بندی منتقد و تعریف و حرف و عمل اوست.
این مقدمه را از این باب بیان داشتم که یک سال از عمر دولتی می گذرد که شعار آن اعتدال است و سرلوحه کار خود را عدالت و اعتدال قرار داده است و در این باره گفتنی هایی وجود دارد.
اینکه کسانی که پایبند به انقلاب و آرمانهای انقلاب اسلامی نیستند بدون هیچ قید و شرطی و با همان عقاید و ذهنیت های سابق به پست های کلیدی برگردند و از آنچه کرده اند چشم پوشی شود با چنین وصفی نمی توان دم از اعتدال زد.
این که هشت سال خدمت بی سابقه یک دولت که به شهادت وجدان های آگاه، این همه خدمت ارزنده در هیچ دولتی صورت نپذیرفته است به یکباره زیر سوال رود و تنها نقاط منفی بزرگ نمایی شود و چون پتکی بر سر تمام خدمات و کارهای دولت کوبیده شود با معنای اعتدال هم خوانی ندارد.
در بیان قطره ای از خدمات دولت گذشته می توان بیان داشت که: تقسیم ثروت در استان های محروم، خدمات رفاهی به دوردست ترین نقاط کشور، اجرای طرح هدفمندی که با شجاعتی تحسین برانگیز صورت گرفت، بحث سهمیه بندی بنزین که کمر تحریم بنزین را شکست، ارتقاء رتبه علمی ایران در ارزیابی های بین المللی را دارا بود و بسیار خدمات دیگر... همه این مباحث به فراموشی سپرده و تنها افراطی گری های یکی دو سال آخر دولت قبل را بیان کرد که مورد نقد خود طرفداران دولت نیز واقع شد نمی توان آن را مشی اعتدال دانست و از واقعیت و انصاف به دور است.
آیا اعتدال به این معناست که افراد همسوی با خط و مشی فکری خود بر سر کار آیند تا به رأی مردم احترام بگذاریم؟ آیا این اعتدال و انصاف است که وضعیت بحرانی تحویل گرفته از دولت سابق را نقطه ضعف بزرگی بدانیم در صورتی که اجناس به نوبت گران می شد و محموله های بزرگ مرغ به مدت چند ماه در بندر و گمرک بماند در حالی که در داخل به آن نیاز مبرم بود و همچنین در بحث شکر و قند و ...؟
تورم موجود در بازار و آمار و ارقام متناقض و متهم کردن رئیس جمهور به اینکه اطلاعات و آمار غلط به ایشان داده شده است با کجای اعتدال می سازد؟ همانطور که رئیس جمهور محترم قبل از انتخابات فرمودند که شاهد جیب مردم است واعتبار به آمار ورارقام نیست آیا حالا هم این حرف را می زند و تورم کمتر از 30 و 35 درصد تا پایان سال گذشته و کمتر از 20 درصد را تاپایان سال جاری تجربه خواهیم کرد؟!؟
چرا در سخن و حرف از کلمات و جملات زیبا استفاده می کنیم اما در رفتار کمی متفاوتیم. به عنوان مثال ریاست محترم جمهوری پس از استیضاح وزیر علوم فرمودند ما به رأی نمایندگان احترام می گذاریم ولی به فاصله چند ساعت شخصی را به عنوان سرپرست آن وزارت خانه منصوب می کندکه قبلاً از مجلس رأی اعتماد نگرفته است آیا این اعتدال است؟!؟
اینکه گفته می شود استیضاح حق وزیر علوم نبود و هر چند استیضاح حق مجلس است اما به مدت دو هفته مسئله استیضاح را چنان بزرگ کردند که گویا اولین استیضاحی است که می خواهد در کشور اتفاق بیفتد حال آن که نمایندگان با مدرک و سند چنین استیضاحی را انجام دادند آن هم بعد از مهلت یک ماهه به وزیر مربوطه.
از همان روز اول که دولت اعتدال گرا بر سر کار آمد هر زمان گزارش کار و سخنرانی بوده تمرکز بر انتقاد از دولت قبل در مهم ترین بخش قرار می گرفته است و مواردی مثل صحبت های روز گذشته استاندار که ما کشور خرابه ای را تحویل گرفتیم و یا اکنون بیشترین هجمه ها متوجه دولت اعتدال است و در پایان هم نتیجه گیری این که مظلوم ترین دولت در طول حیات نظام جمهوری اسلامی هستیم.
می گویند افراطی گری گذشته و به گوشه ای رفته است آیا در فاصله چند ماه جابه جایی هزاران مدیر ارشد و معاون افراط کاری نیست؟!؟ آیا از میان تمام مدیران دولت قبل حتی چند نفر معتدل پیدا نمی شد؟
شما چگونه مظلومید وقتی از ابتدا تمام رقبای انتخاباتی شما پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات به منتخب مردم تبریک گفتند و رهبری عزیز هم به مناسبت های مختلف حمایت های خود را بیان داشته اند و اکثر روزنامه ها و سایت ها نیز در حمایت از دولت شما فعالیت می کنند. در طول یکسال گذشته هم که هر روزنامه یا سایت یا شخصی که به مخالفت قد علم کرده است یا با تهدید و ارعاب مواجه شده و یا برچسپ بی سواد و بی شناسنامه خوردند و یا فلیتر و حذف شدند.
خود را پرچم دار نقد می دانید اما هر کس که از توافق نامه ژنو انتقاد کرد ممنوع المنبر و ممنوع التصویر شد و بدترین و شدید ترین هجمه ها و حمله های تبلیغاتی را علیه مخالفان به راه انداخت و هر شخصیتی قلم انتقاد به دست گرفت قلمش را شکستید چنان که چند ماهی است منتقدین تا حدود زیادی انتقاد نمی کنند.
و اما بحث دیپلماسی خارجی: آن چه جناب آقای استاندار دیروز چهره ای مطلوب و خوب از ایران خواندند و این که بهتر می توانیم در سطح بین الملل از حقمان دفاع کنیم و فضای پذیرش حرف ما در سطح جهان بالاتر رفته است را می توان با کمی واقع بینی به قضاوت نشست و بیان داشت که گفتید می خواهیم پاسپورت ایرانی مورد احترام واقع شود و اعتبار داشته باشد اما همگان شاهد بودند که چطور به ویزای آقای ابوطالبی به عنوان یک ایرانی احترام گذاشتند و وی را به سازمان ملل راه دادند.
دیدیم که وندی شرمن بعد از مذاکرات ژنو چگونه DNA ایرانی ها را فریبکاری دانست و توهین هایی از این دست به ایران و ایرانی را شاهد بودیم. دیدیم که تحریم ها بعد از توافق ژنو از سر گرفته شد و همه دیدند که در قبال وعده های نسیه چه امتیارات نقدی که دادید و باز هم می گویید ساختار تحریم ها شکسته شد تا جایی که اخیراً مقام معظم رهبری فرمودند: تحریم ها که شکسته نشد حتی بعد از توافق ژنو باز هم حریم شدیم. اگر حقیقتاً حرف هایی که می زنید در عمل واقع شده است به جرأت در رسانه ملی حاضر شوید و برای مردم عزیز توضیح دهید که چه کرده اید و بگویید در توافق نامه ژنو چه دادید و چه گرفتید و قضاوت را بر عهده مردم بگذارید.
می گویید در بحث اقتصاد و فرهنگ اعتماد مردم به دولت بیشتر شده است اما آن چه تا به حال دیدهایم با فرهنگ ایرانی اسلامی منافات دارد از جمله روی کارآمدن عناصری که با فرهنگ اصیل اسلامی ضدیت دارند همچنین تجلیل از شاعران و هنرمندانی بی هنر از هنر اسلامی و میدان دادن به کارگردانانی که افتخار خود را عدم حضور در جشنواره های انقلابی می دانند.
انتهای پیام/ع
پربیننده ترین
- ● توصیههای امام جمعه و رئیس دادگستری به فرماندار جدید/فرماندار جدید لنده: اولویت کاری ام مطالبات مردم در حوزه لنده -تشان است+تصاویر
- ● مراسم چهلم شهدای مقاومت در لنده برگزار شد
- ● حضور باشکوه بسیجیان لندهای در پنجم آذرماه+تصاویر
- ● دیار اولینها میزبان ۵ شهید گمنام دفاع مقدس
- ● دانشآموزان لندهای جور کمکاری مسئولان کشیدند
- ● مهمترین چالش پروژههای لنده بررسی میشود
- ● اولین فرماندار بومی شهرستان لنده منصوب شد
- ● ناکامی نفتیهای لنده در مقابل پارسیان شوشتر
- ● واگذاری زمین به ۳ قلوهای لندهای
- ● حل مشکل 30 ساله زمینهای معارضی در لنده
- ● لنده امنترین شهرستان کشور شد
- ● اعزام ۸۰ دانشآموز دختر لندهای به اردوی راهیان نور
- ● جاده حادثهخیز لنده - تراب آسفالت شد
- ● فضای مجازی مهمترین سنگر برای دفاع از انقلاب است
- ● برگزاری اردوی زیارتی تفریحی بسیجیان حوزه شهیدرجایی موگرمون
آخرین اخبار
- * مدیریت صحیح فضای مجازی در جامعه الزامی است
- * لنده میزبان فرزندان روح الله
- * مرگ تلخ جوان ۳۶ ساله لندهای در حادثه رانندگی
- * فریاد کودکان لنده ای در «فریاد خاموش» + تصاویر
- * برگزاری مانور ایمنی و زلزله در لنده
- * فضای مجازی؛ ابزار دشمن برای تغییر باورها
- * درد دل کشاورزان دشت آبلش با فرماندار لنده
- * ناکامی نفتیهای لنده در مقابل پارسیان شوشتر
- * حضور باشکوه بسیجیان لندهای در پنجم آذرماه+تصاویر
- * فتنه آمریکاییها برای بُرد موشکی ایران خنثی شد
- * بسیج سازندگی لنده پای کار محرومیت زدایی
- * مسدودکردن ۴ ساله خیابان کتابخانه عمومی لنده
- * نهادینهشدن فرهنگ و تفکر بسیجی در بطن جامعه
- * داد مردم از بی کیفیتی نان در لنده
- * واکنش فرماندار لنده به درگذشت شاعر نامدار کهگیلویه وبویراحمدی