کدخبر: ۶۹۰۹۱
۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۲۴
چاپ

به بهانه هفته دولت و وعده های عملی نشده ؛

آیا سفر با تله‌کابین یاسوج محقق می‌شود؟/ پروژه ای که بعد از کلنگ زنی یک شبه بی اعتبار شد؟!

پروژه تله‌کابین آبشار یاسوج با وجود کلنگ زنی توسط نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی و وعده 36 ماه پیمانکار همانند دیگر پروژه‌های مهم استان راکد و غریب مانده است؟!!

 

به گزارش خبر لنده،  صبح زاگرس به نقل از بویرخبر، پروژه تله‌کابین آبشار یاسوج ،کاکان به دنا که در زمان یدالله مرادی مدیرکل پیشین اداره میراث فرهنگی و گردشگری استان در دولت نهم حرف از ساخت و تکمیل آن بیان شد.

 

طرحی عمرانی که در عین زیبایی برای یاسوج یک منبع درآمد خوب را برای توسعه درون‌زای استان از حیث توسعه گردشگری و توریستی برای این شهر چهارفصل داشت.

http://boyerkhabar.ir/sites/default/files/fullimages/1393/06/03/803876_0.jpg

 

این پروژه‌ای مهم در زمان نیکزاد استانداراسبق استان، در ردیف طرح‌های مهم عمرانی استان قرار گرفت و زمانی 36ماهه برای ساخت و تکمیل آن با بودن سرمایه‌گذارپی‌ریزی شد.

 

وی که در اولین روزهای حضورش در استان چهارفصل کهگیلویه بویراحمد افقی روشن را برای مرکز استان باوجوداین همه نعمات خدادادی پیش‌بینی کرده بود ،ساخت این تله‌کابین در وسط شهر یاسوج به منطقه سرود شمالی پایتخت طبیعت را یک افق برای رونق گردشگری استان می‌دانست.

 

نیکزاد که در آن زمان از هر دری برای توسعه شهر یاسوج می‌کوشید ،واگذاری این پروژه مهم به بخش خصوصی را بهترین راه‌حل می‌دانست وسعی در واگذاری این طرح مهم گردشگری به بخش خصوصی داشت که بعد از رفتن وی این امر محقق شد،اما چه سود؟!!

 

http://boyerkhabar.ir/sites/default/files/fullimages/1393/06/03/grdshgry-yswj-khbyn-tlh.jpg

 

پروژه تله‌کابین یاسوج به کاکان که با مساحت 13کیلومتر دنیای زیبایی آبشار یاسوج به زیبایی‌های خدادادی کاکان و ورودی کوه دور یاب را به هم متصل می‌کرد.

 

این پروژه که با ارتفاعی بالغ‌بر 570متر از سطح زمین تمامی زیبایی های پایتخت طبیعت در جنوب کشور را با دریچه‌ای دل‌انگیز بر روی همه گردشگران باز می‌کرد ،امروز نه خبری از افتتاح و نه خبری از ساختار آن  درمیان است.

 

تله‌کابینی که با حضور زارعی نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی در سال 92 کلنگ اجرایی آن با سی میلیارد ریال به زمین زده شد و قول مساعد پیمانکار طرح برای اجرایی شدن آن 36 ماه بود.

 

http://boyerkhabar.ir/sites/default/files/fullimages/1393/06/03/grdshgry_-yswj-khbyn-tlh.jpg

 

زارعی در آیین کلنگ زنی این طرح بزرگ به خبرنگاران گفته بود، این استان از قابلیت ها و ظرفیت های طبیعی بسیاری برای توسعه صنعت توریسم برخوردار است که با بالفعل کردن آنها می توان شاهد رشد صنعت توریسم خواهد شد؟

 

وی با بیان این موضوع که زیرساختهای گردشگری در استان متناسب با ظرفیتهای بالای طبیعی آن نیستند گفته بود، بی شک شکوفایی ظرفیت های گردشگری این استان موجب جذب توریست های داخلی و خارجی در فصول مختلف سال خواهد شد که ساخت پروژه های همچون تله کابین آبشار یاسوج و دامنه آن به منطقه زیبای کاکان نمود بارزی از این زیر ساخت مهم است.

 

 این  پروژه که یکی از مصوبه‌های خوب دولت نهم در امر گردشگری استان کهگیلویه بویراحمد و بالأخص شهر یاسوج به‌عنوان پیشانی مرکز استان قلمداد می‌شد، امروز بعد از یک سال و اندی از به زمین خوردن کلنگ شروع فعالیت خود هنوز راکد مانده و حتی خبری از آن در پستوهای ادارات استان نیست.

 

اما اصل قضیه در امر این پتانسیل مهم گردشگری در پایتخت طبیعت ایران(یاسوج) به اینجا ختم نمی‌شود و در این جمله نهفته است ، آیا توسعه استان آن‌هم با بودن این‌همه نعمات خدادادی و این پروژه‌های مهم در امر گردشگری، نیازمند تخریب دولت‌های گذشته به‌وسیله مسئولان اجرایی دولت یازدهم در استان است.

 

 همه می‌دانند که شهری‌های شمالی کشور و بالأخص چالوس، رودبار و چند شهر دارای بیشترین سیر سفر توریست های گردشگر به این مناطق به‌واسطه ساخت تله‌کابین‌های گسترده و دامنه آن‌ها به دل کوههای عظیم دماوند از رونق خوب گردشگری بالا برخورداربوده‌اند و این درحالی‌که است ‌که دنای استوار و زیبا هنوز در مزام محرومیت مانده و هنوز هیچ جهانگرد و ایرانگردی نتوانسته است جاذبه‌های زیبایی آن را از بالا ببیند.

 

حدود یک سال و نیم پیش بود که فضای رسانه‌های استان از شنیدن به زمین زده شدن این پروژه مهم در یاسوج به صدا درآمد و همگان خوشحال از احداث یک صنعت مهم در امر گردشگری مهم در استان با خبرشدند.

 

اما چه سود که این پروژه همانند پروژه‌های مهم دیگر استان همانند راه‌آهن یاسوج به اقلید ،ورزشگاه 15هزارنفری یاسوج با 95درصد کار فیزیکی هنوز راکد و غریب مانده است؟!!

 

اما تصمیم‌ها بازهم تغییرپذیرند و برخلاف گذشته که کاربری این منطقه از فضای گردشگری به فضایی قرق شده تبدیل شده بود ،امروز مسئولان کنونی استان بابی فایده دانستن این امر مهم در امر گردشگری وتوریست پذیری استان، آن را یک کار حاشیه‌ای برای استان قلمداد می‌کنند وساخت این پروژه مهم گردشگری در سطح شهر یاسوج مرکز استان را یک کار بی‌فایده می‌دانند.

http://boyerkhabar.ir/sites/default/files/fullimages/1393/06/03/a4vberjimx.jpg

 

بااین‌حال هنوز هم دیر نشده است و می‌توان باساخت و از راکد خارج کردن این پروژه مهم در سطح شهر یاسوج و آن‌هم در پیشانی این شهر (آبشار دل‌انگیز یاسوج) افقی جدید را در امر گردشگری ایفا کرد و لاعقل بتوان صنعت گردشگری آن را از رکود خاص آن خارج کرد.

 

باید در پایان به مسئولان محترم دولت یازدهم یادآور شد که شهر یاسوج بیشتر از گذشته برای طبیعت گردان کشور آشناتر شده است و حضور خلیل عظیم مسافران در تعطیلات دوروزه عید فطر خود گواهی بر این دوستی مردم ایران با طبیعت زیبای شهر یاسوج است.

انتهای پیام/گ