در پی بی توجهی مسئولین رخ داد؛
بیمارستان 200 تختخوابی یاسوج همچنان در کما به سر می برد؟!
پروژه ی بیمارستان 200 تخت خوابی شهر یاسوج که بیشتر مسئولان استانی و کشوری نبود اعتبار کافی برای آن را، عامل اصلی راکدشدن آن می دانند. درپی بی توجهی مسئولین در دولت تدبیروامید،ناامیدانه در کما به سر می برد.
به گزارش خبر لنده، صبح زاگرس به نقل از بویرخبر،در حالیکه در سالهای اخیر وعده ساخت یک بیمارستان بزرگ و مجهز به مردم کهگیلویه و بویراحمد و شهر یاسوج داده شده و مسئولان گوناگون کشوری و استانی زمان تکمیل آن را تا پایان دولت دهم از میان طرحهای موسوم به مهر ماندگار اعلام کرده بودند اما چندماه مانده به عمر این دولت، هنوز مردم امیدی به اجرای این وعده نداشتند تا اینکه این پروژه مهم و حیاتی در شهر یاسوج به دولت یازدهم رسید.
بیمارستان 200 تختخوابی یاسوج که عملیات اجرایی دور دوم آن از سال 90 و در مصوبه سفر دوم دولت نهم و دهم اجرایی شد و شروع به فعالیت کردو یکی از مهمترین پروژه های مهم مهر ماندگار در استان چهار فصل لقب گرفت.
در خیابان شهید قرنی شهر یاسوج، بنایی در حال ساخت که چشم امید بسیاری از مردم استان که بیماران خود را برای مداوا به شهرهای همسایه استان همچون شیراز، تهران و اصفهان میبرند به این آجرها، کارگرها و پیمانکار آن دوخته شده است.
آجرهایی که خیلی به آرامی بالا میروند و سرعتی لاک پشتی را برای خود تجربه می کنند و هر روز که می گذرد سرعت آن کندتر شده و تا قبل از پایان گرفتن آن باید بگویم این بیمارستان خود بیمار نداشتن بودجه مالی شده است؟!
داشتن یک بیمارستان مجهز آن هم در استان محرومی که محرومیت های تاریخی آن باعث کم تر توسعه یافتگی آن شده و بیشتر اوقات بیماران خود را در سر درگمی قرار داده و آنها را روانه استانهای همجوار کرده است.
هماکنون که چند بیمارستان کوچک ،متوسط و فرسوده در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد وجود داشته ولی از درجه نسبتاً خوبی که در شأن مردم این دیار باشد،برخوردار نبوده و هر روز خبری از رسانه ها مبنی بر بد عمل کردن و یا خشم بیماران از آنان به گوش می رسد؛باید گفت ،مسئولان اجرایی دولت یازدهم در استان چه تمهیداتی برای این پروژه مهم در استان دارند؟!
زخم کهنه ای که هنوز ترمیمی برای آن دریافت نشده و هر روز یک مسئول و چند وزیر از آن بازدید می کنند وبه غیر این حرف که به زودی به پایان می رسد و افتتاح می شود دیگر حرفی برای گفتن ندارند!
بیمارستان 200 تختخوابی یاسوج که در شش بلوک ساخته شده و هر بلوک از نظر تعداد طبقات با دیگر بلوکها تفاوت داشته بهطوریکه بعضی از بلوکها در هشت طبقه، هفت طبقه و کمتر ساخته شده اند و باید گفت ساخت و تکمیل آن در شهر یاسوج می تواند نوید بخش افقی جدید در بهره وری مردم استان از خدمات پزشکی و با تخصص باشد.
ساخت این بیمارستان که در سال 86 شروع شد و از آن زمان تاکنون چهار استاندار بهعنوان نماینده ارشد دولت از روند ساخت و ساز آن دیدن کردند در اردیبهشت سال 90 با تغییر پیمانکار خود روشی جهشی و خرگوشی به خود گرفت و نوید بخش اتمامی چند ماهه را می داد؟!
اما چه سود؟!وعده هایی که یکی پس از دیگری تحقق نیافت و رو به فرموشی سپرد و این پروژه مهم در شهر یاسوج را با چالش های از نبود اعتبار،کم کاری پیمانکار وعده های عملی نشده و دیگر وعده ها به حاشیه برد.
یکی از مصوبات مهم در سفر دور چهارم هیأت دولت دهم به استان تسریع در اجرای این پروژه و بهرهبرداری کامل از این بیمارستان در آذرماه 91 بود که خود در خُلف وعده ها جاماند و رو به فراموشی سپرد.
علی نیکزاد وزیر راه و شهرسازی دولت دهم در مرداد ماه سال 91 در بازدید از این بیمارستان وعده تکمیل آن را تاپایان سال1391 داده بود و گفته بود: درصورت تامین شدن اعتبارات، این بیمارستان تکمیل و تحویل دانشگاه علوم پزشکی میشود،اما با تامیننشدن اعتبار، این وعده نیز عملی نشد.
البته این پروژه روزهای پرفراز و نشیبی را گذرانده است، تاکنون چند استاندار از نوذری گرفته تا صابری، چند وزیر و معاون عمرانی از بهبانی گرفته تا آخوندی از آن دیدن کردهاند اما عمر مسئولیت هیچیک از آنان به اندازهای نبوده است که بتواند آن را پیگیری کند.
پروژه ای که بیشتر مسئولان استانی و کشوری نبود اعتبار کافی برای آن را عامل اصلی کندی و حتی راکد شدن آن در بعضی از مواقع می دانند .
اما امروز سخن از خادمی استاندار بومی و پای کار استان است که تمام هم و غم خودش را تکمیل این بیمارستان دانسته و به قول خودش تا پایان عمر مسئولیتش در این استان، باید این پروژه به سرانجام برساند.
اما باید گفت چگونه؟! وقتی خبر از بی پولی، نبود اعتبار ،تخصیص ندادن اعتبار ماده 180 به استان و چندین و چندین ادله دیگر که راه تند این پروژه را با کندی رو به رو کرده است چگونه می توان قول بهره برداری از این پروژه مهم در شهر یاسوج را به مردم داد؟!
خادمی در بازدیدی که از این پروژه داشت از آخرین وضعیت روند پیشرفت فیزیکی، کیفیت و مشکلات آن با اطلاع شد و گفته بود،با توجه به اینکه بیمارستانهای یاسوج قدیمی و فرسوده هستند و به علاوه با کمبود تخت بیمارستانی مواجه می باشیم، تسریع در تکمیل این بیمارستان بسیار ضروری است.
به گفته سید موسی خادمی، این بیمارستان یکی از پروژه های مهم این استان که در زمینی به مساحت سه هکتارو زیر بنای دو هزار و ۵۰۰ متر مربع در هفت طبقه در حال ساخت است در مجموع ۲۸۳ تخت دارد که می توان با تکمیلش بیشتر مشکلات مردم و شهروندان استان برای رجوع بیماران خود به استانهای دیگر را مرتفع کرد.
اما نکته ای که همیشه در ساخت این پروژه حیاتی در شهر یاسوج بر همگان عیان بود است، تعطیلی و راکد بودن این پروژه بعد از سال 92 است که تعجب بیشتر مسئولان استانی را با تزریق بودجه های نچندان کافی به خود جلب کرده است و حتی در موادری با ابراز تعجب استاندار واقع شده و این تعطیلی را یک نوع غرض عمدی از سوی پیمانکار دانسته است.
استاندار بومی استان با انتقاد از پیمانکار طرح می گوید؛در همه استانهاي كشور پيمانكاران تلاش ميكنند تا هر چه سريعتر پروژههاي خود را براي كاهش هزينههايشان به اتمام رسانند ولي اينجا شاهد هستيم كه علاقه شديدي به طولاني كردن كارها وجود دارد.
وی ادامه می دهد،اگر چه بخشي از دليل ركود اين بيمارستان مهم و حیاتی در مرکز استان مربوط به مشكلات اعتباري كشور است ولي به صراحت باید گفت؛ دليل اصلي تعطيلي اين پروژه اهمال پيمانكار طرح است؛ اهمالي كه با وجود اعتبارات کافی اين پروژه، پذيرفتني نيست.
اما جای سئوال اینجاست ،پروژه ای که به گفته استاندار، در ردیف طرح های مهم 10+20 استان قرار گرفته و بودن در قله اول افتتاح در دولت یادزهم را برای خود یدک می کشد، تا کی غرق در کاغذ بازیهای اداری خواهد ماند؟!!
انتهای پیام/ر
پربیننده ترین
- ● توصیههای امام جمعه و رئیس دادگستری به فرماندار جدید/فرماندار جدید لنده: اولویت کاری ام مطالبات مردم در حوزه لنده -تشان است+تصاویر
- ● مراسم چهلم شهدای مقاومت در لنده برگزار شد
- ● حضور باشکوه بسیجیان لندهای در پنجم آذرماه+تصاویر
- ● دیار اولینها میزبان ۵ شهید گمنام دفاع مقدس
- ● دانشآموزان لندهای جور کمکاری مسئولان کشیدند
- ● مهمترین چالش پروژههای لنده بررسی میشود
- ● اولین فرماندار بومی شهرستان لنده منصوب شد
- ● ناکامی نفتیهای لنده در مقابل پارسیان شوشتر
- ● واگذاری زمین به ۳ قلوهای لندهای
- ● حل مشکل 30 ساله زمینهای معارضی در لنده
- ● لنده امنترین شهرستان کشور شد
- ● اعزام ۸۰ دانشآموز دختر لندهای به اردوی راهیان نور
- ● جاده حادثهخیز لنده - تراب آسفالت شد
- ● فضای مجازی مهمترین سنگر برای دفاع از انقلاب است
- ● برگزاری اردوی زیارتی تفریحی بسیجیان حوزه شهیدرجایی موگرمون
آخرین اخبار
- * مدیریت صحیح فضای مجازی در جامعه الزامی است
- * لنده میزبان فرزندان روح الله
- * مرگ تلخ جوان ۳۶ ساله لندهای در حادثه رانندگی
- * فریاد کودکان لنده ای در «فریاد خاموش» + تصاویر
- * برگزاری مانور ایمنی و زلزله در لنده
- * فضای مجازی؛ ابزار دشمن برای تغییر باورها
- * درد دل کشاورزان دشت آبلش با فرماندار لنده
- * ناکامی نفتیهای لنده در مقابل پارسیان شوشتر
- * حضور باشکوه بسیجیان لندهای در پنجم آذرماه+تصاویر
- * فتنه آمریکاییها برای بُرد موشکی ایران خنثی شد
- * بسیج سازندگی لنده پای کار محرومیت زدایی
- * مسدودکردن ۴ ساله خیابان کتابخانه عمومی لنده
- * نهادینهشدن فرهنگ و تفکر بسیجی در بطن جامعه
- * داد مردم از بی کیفیتی نان در لنده
- * واکنش فرماندار لنده به درگذشت شاعر نامدار کهگیلویه وبویراحمدی