کدخبر: ۶۹۳۱۴
۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۱۹
چاپ

رئیس سازمان بسیج دانشجویی در دانشگاه یاسوج

مدیران دانشگاهی در برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی بی رغبت هستند

رئیس سازمان بسیج دانشجویی گفت: مدیران دانشگاهی عمدتا برگزاری کرسی آزاداندیشی را به نحوی ایجاد اختلال در فضای دانشگاه و مدیریت خود می‌دانند ولی برگزاری این کرسی‌ها نه تنها اختلال ایجاد نمی‌کند بلکه کار مؤثری برای ثبات در دانشگاه‌ها است.

 به گزارش خبر لنده،  صبح زاگرس به نقل از خبرگزاری فارس از یاسوج، محمدودود حیدری عصر روز گذشته در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال برنامه‌های دوره‌های آموزشی تشکیلاتی خط امام در سطح کشور با رویکرد و نگاه فهم بهتر و انتقال مفاهیم اندیشه‌های امام راحل و رهبری معظم انقلاب طراحی شد.

 

رئیس سازمان بسیج دانشجویی گفت: در این دوره‌ها 17 هزار نفر در 32 استان کشور شرکت کردند به اضافه چندین دوره مرکزی که در تهران و مشهد برگزار شد و دانشجویان در سطوح مختلف از مسئولان بسیج دانشجویی تا شوراهای مرکزی بسیج دانشجویی و اعضای فعال در این دوره‌ها شرکت داشتند.

 

وی ادامه داد: دوره‌ای که در کهگیلویه و بویراحمد امروز اختتامیه آن را داریم یکی از آخرین دوره‌های خط امام در کشور است که با گذراندن آن آماده فعالیت در سطح دانشگاه ‌هستند.

 

حیدری در بخش دیگری از اظهارات خود در جمع خبرنگاران افزود: اردوهای جهادی هم امسال در تابستان اوج خود را داشت البته این اردوها دو مقطع در سال دارد که یکی در ایام تعطیلات نوروز و دیگری در تابستان است.

 

وی بیان داشت: از آن‌جا که بخش عمده‌ای از اردوها در جریان است طی یک کنفرانس خبری در ابتدای مهرماه عدد و رقم آن به رسانه‌ها برای اطلاع عموم ارائه می‌شود.

 

رئیس سازمان بسیج دانشجویی به برنامه‌هایی که در اردوهای جهادی لحاظ شده اشاره کرد و گفت: امسال در کنار موضوعات عمرانی رویکرد اقتصاد مقاومتی به آن اضافه شد و دانشجویان بسیجی در مناطق محروم کشور با یک سلسله آموزش‌های کشاورزی و دامداری و موضوعات فرهنگی و آموزشی که برای روستاییان داشتند به ایفای نقش پرداختند.

 

این مسئول در ادامه و در پاسخ به سؤالی در خصوص رویکرد بسیج دانشجویی به موضوع کرسی‌های آزاداندیشی تأکید کرد: ادعا می‌کنم که در بین تشکل‌های دانشجویی حتما بسیج دانشجویی سهم زیادی از برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها را به خود اختصاص داده است.

 

وی افزود: نکته مهم در این خصوص عدم همراهی مدیران دانشگاه‌ها در این مقوله است و منصفانه این است که بگوییم ربطی به دولت فعلی هم ندارد و در دولت دهم و تداوم آن در دولت یازدهم مدیران دانشگاهی خیلی رغبتی برای اجرای کرسی‌ها ندارند.

 

رئیس سازمان بسیج دانشجویی تصریح کرد: مدیران عمدتا برگزاری کرسی آزاداندیشی را به نحوی ایجاد اختلال در فضای دانشگاه و مدیریت خود می‌دانند که من به عنوان نماینده جمعی از فعالان جریان ارزشی دانشجویی کشور باید بگویم که بدوت تردید این کرسی‌ها نه تنها در دانشگاه اختلال ایجاد نمی‌کند و فضا را به تشنج نمی‌کشاند بلکه کار مؤثری برای ثبات بیشتر در دانشگاه‌ها است چرا که در این کرسی‌ها موضوعات به صورت منطقی و مستدل مورد بحث قرار می‌گیرد.

 

حیدری ادامه داد: در بسیج دانشجویی این موضوع را چند سالی است پی‌گیری می‌کنیم منتها نیازمند همکاری بیشتر و به ویژه تغییر رویکرد رؤسای دانشگاه‌ها در این خصوص هستیم.

 

وی در ادامه به تعداد دانشجویان بسیجی کشور طی آماری اشاره کرد و گفت: در سطح کشور مفتخر هستیم که قریب 800 هزار عضو در بسیج دانشجویی در قالب سه هزار و 200 دفتر در سطح کشور و دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها داریم و این تشکل به شکل فراگیر گسترده شده است.

 

رئیس سازمان بسیج دانشجویی در پایان متذکر شد: از این رقم 600 هزار عضو فعال هستند که در موضوعات مختلف سیاسی، فرهنگی، خدمت‌رسانی و معنوی و عقیدتی مشغول به خدمت‌رسانی هستند.

انتهای پیام/گ