آخرین اخبار

27. آذر 1396 - 16:55
هوای سرد و گرمای وجودی مادران روستایی در پخت نان(نون) تیری لری چنان گرمابخش وجود انسان می شود که با خوردن هر تکیه از این نان نازک ولی مقوی طعم عشق به زندگی را می توان مزمزه کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده، فارغ از حال و هوای شهر، دود و غبار، گرد و خاک و خستگی روز مره باید در محیط آرام روستا آن هم در فصل زمستان باشی تا بوی نان تیری یا همان نان محلی را که با هیزم پخته شده را با عطر و بوی خاص خود میل کرده تا طعم شیرین زندگی را مزه کنید.

 

 

هوای سرد و گرمای وجودی مادران روستایی در پخت نان(نون) تیری لری چنان گرما بخش وجود انسان می شود که با خوردن هر تکیه از این نان نازک ولی مقوی طعم عشق به زندگی را می توان مزمزه کرد.

 

 

اینجا زندگی جریان دارد، مادری در اوج فقری خود، بوی محبت و نان تیری لری را به فرزندانش هدیه می کند.

 

 

و چه زیبا است وقتی فرزند طلب نان از مادر کند و مادر به چه زیبایی می گوید: دا قربونت برم، سر تیلم، بومی و ککامی( مادر قربانت بروم تو که همه وجودمی هم پدری و هم برادرم هستی).

 

 

آری اینجا در اوج محرومیت و فقر و نداری عشق و زندگی جاری است...

گزارش و عکس: سید اسماعیل میری

انتهای پیام

نظرات کاربران

http://khabarlendeh.ir
http://khabarlendeh.ir/news/83674/%D8%A7%D9%88%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D8%B1%D8%B9%DB%8C-%D9%84%D9%86%D8%AF%D9%87
http://khabarlendeh.ir/node/83675
https://t.me/joinchat/AAAAAEGMzGypJ0js3R6rKg
پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس