کدخبر: ۶۸۹۲۵
۲۳ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۴۱
چاپ

کار از زیر پوست شهر گذشته؛ شوی زننده مانتو در پیاده روهای شیراز!+ تصاویر

اما طی روزهای گذشته، یکی از مانتوفروشی‌ها در یکی از خیابان‌های مشهور شیراز، در اقدامی عجیب «شوی مانتو» برگزار و تصاویری از مانکن‌های خود را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد.

اما طی روزهای گذشته، یکی از مانتوفروشی‌ها در یکی از خیابان‌های مشهور شیراز، در اقدامی عجیب «شوی مانتو» برگزار و تصاویری از مانکن‌های خود را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس به نقل از شیـــرازه؛ اگر قبل‌ترها برخی مفاسد و اعمال ضدفرهنگی در شیراز را باید در زیرپوست این شهر جستجو می‌کرد، حالا برخی افراد با جسارت تمام، تصاویر این رفتارهای خود را در رسانه‌های منتشر می‌کنند.

در زمستان 91 برنامه جذب مانکن برای شوی لباس در شیراز توسط یک گروه که در فیس بوک فعالیت داشت، در یک سالن متعلق به یک دستگاه دولتی برگزار شد و دهها دختر و پسر جوان در این طرح شرکت کردند. آن روزها برنامه مدلینگ که صفحه‌ای در فیس بوک طرح فراخوان آن را به عهده داشت آزادانه در برخی هتل ها و سالن های شهر شیراز برنامه شوی خود را به اجرا می گذاشت و صدها دختر و پسر زیبا! را در آن مکان ها گردهم جمع کرده و زیباترین آن ها را انتخاب می‌کرد.

چندی قبل هم یک کلینیک دامپزشکی در شیراز اقدام به برگزاری مسابقه بهترین حیوان خانگی در شیراز کرد؛ اقدامی عجیب که جای تامل بسیار دارد که چگونه یک امر مذموم فرهنگی توسط یک کلینیک دامپزشکی عادی‌سازی می‌‌شود!

اما طی روزهای گذشته، یکی از مانتوفروشی‌ها در یکی از خیابان‌های مشهور شیراز، در اقدامی عجیب «شوی مانتو» برگزار و تصاویری از مانکن‌های خود را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد. نگاهی به تصاویر منتشر شده در این شبکه‌ها که مربوط به شوهای فصلی این مانتوفروشی است، نشان‌گر این است که اساسا طراح خانم این مانتوها کم‌ترین اعتقادی به الگوهای اسلامی ایرانی نداشته و صرفا سعی دارد تا طرح‌های خود را با مانکن‌هایی که بی‌حجابی اصلی‌ترین ویژگی‌شان است، عرضه کند. برخی از تصاویری که در ادامه می‌آید در پیاده‌روی خیابان مشهور شیراز گرفته شده است.

این‌که مسئولان فرهنگی و نظارتی استان فارس در برخورد با مانتوفروشی‌هایی که دست به چنین اقدامات ضدفرهنگی‌ای می‌زنند، چه واکنشی از خود نشان می‌دهند؟ آیا از عملکرد آنان اطلاع دارند؟ آیا برنامه‌ای برای ساماندهی آنان دارند؟ آیا اساسا به این مساله اندیشیده‌اند؟ و سوالاتی از این قبیل، سوالاتی تکراری است که به نظر در صورت توجه کافی آنان به مقولات مهمی چون سبک زندگی اسلامی ایرانی، تهاجم فرهنگی، رخنه فرهنگی و ... دیگر کم‌تر چنین موارد سوئی در سطح شهر و به صورت علنی رخ می‌دهد. آیا مسئولان پاسخ‌های قانع کننده‌ای به این سوالات دارند؟