کدخبر: ۸۸۷۱۶
۰۳ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۱۹
چاپ

مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد:

دلخوری شهروندان لنده‌ای از بی کیفیتی نان+ تصاویر

مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بی‌کیفتی نان در لنده از جمله مطالبات مردم است که این مهم باید نظارت، کنترل و بازرسی‌ها از واحدهای خبازی در لنده تشدید شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خبرلنده» ظهر امروز مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار لنده، رئیس اداره صمت شهرستان‌های کهگیلویه و لنده و تعزیرات حکومتی با حضور در واحدهای خبازی در شهر لنده ضمن بررسی میدانی کیفیت نان و آخرین وضعیت سهمیه دریافتی آرد نانوایی‌ها را مورد بررسی قرار دادند.

دلخوری شهروندان لنده‌ای از بی کیفیتی نان

دلخوری شهروندان لنده‌ای از بی کیفیتی نان

نادیا صداقت گفت: بی‌کیفتی نان در لنده از جمله مطالبات مردم است که این مهم باید نظارت، کنترل و بازرسی‌ها از واحدهای خبازی این شهرستان تشدید شود.

مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تا زمانی که سهمیه آرد به‌صورت سیستمی از طرف استان و کشوری صورت نگیرد فرمانداران مصوبه‌ای در جهت مجوز نانوایی انجام نگیرد.

وی تأکید کرد: در راستای اجرای طرح شهید آب‌شناسان ۳۰درصد نانوایی‌ها باید دوگانه‌سوز شوند به همین منظور بانک سپه تسهیلات موردنظر را واگذار خواهد کرد.

صداقت تأکید کرد: این طرح یکی از جمله طرح‌های سازمان پدافند غیرعامل است که حتماً باید موردتوجه فرمانداران و واحدهای خبازی قرار گیرد.

 مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: در طرح هوشمندسازی آرد روستایی نیز اگر تا پایان بهمن‌ماه عاملین در سامانه ثبت‌نام نکنند سهمیه آرد آنان نیز قطع خواهد شد

دلخوری شهروندان لنده‌ای از بی کیفیتی نان

دلخوری شهروندان لنده‌ای از بی کیفیتی نان

وی در ادامه گفت: به‌منظور استانداردسازی دستگاه‌های نانوایی‌ها و بهسازی و نوسازی دستگاه‌های فرسوده نیز تسهیلات در نظر گرفته شده است .

صداقت گفت: از ۲۵ هر ماه تقریباً نانوایی‌ها پخت نان ندارند که این مهم به علت کمبود آرد و نبود عدم سهمیه مناسب مطرح می‌شود و این در حالی است که نشان از عدم مدیریت در چرخه تولید است.

 مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: سهمیه آرد شهرستان لنده در طول ماه بیش از ۲۸۰ تن است که باید این مهم با نظارت مستقیم فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها اجرایی شود.

سید محمد تقوی در ادامه گفت: جمعیت تحت پوشش شهرستان لنده بیش از ۲۴ هزار نفر است که از تعداد ۵۹ درصد شهری و ۴۱ درصد روستایی هستند.

فرماندار شهرستان لنده گفت: حقیقتاً کیفیت نان در لنده بسیار پایین و در کمیت هم دارای مشکلات عدیده‌ای هستیم که نیازمند توجه ویژه‌ای است.
وی افزود: در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی نان نیز تا کنون یک دوره آموزشی با حضور شاطران و خبازان برگزار شد که نیاز است که این دوره‌ها تداوم داشته باشند

دلخوری شهروندان لنده‌ای از بی کیفیتی نان

دلخوری شهروندان لنده‌ای از بی کیفیتی نان

دلخوری شهروندان لنده‌ای از بی کیفیتی نان

تقوی خاطرنشان کرد: کارگروه آرد نان شهرستان لنده مسئول کیفیت و کمیت نان را برعهده دارند و اداره صمت، شبکه بهداشت و درمان باید با تأکید بر نظارت مستقیم در هفته یک‌بار باید از بازار و نانوایی‌ها بازدید میدانی داشته باشند.

فرماندار شهرستان لنده گفت: اگر بازرسی‌ها و نظارت‌ها دقیق باشد دیگر شاهد بی کیفیتی نان مصرفی در این شهرستان نخواهیم بود.

دلخوری شهروندان لنده‌ای از بی کیفیتی نان

دلخوری شهروندان لنده‌ای از بی کیفیتی نان

تقوی تأکید کرد: در خصوص سهمیه آرد قطعاً این سهمیه باتوجه‌به حجم جمعیت شهری جواب‌گو نیست؛ ولی این مهم دلیل نمی‌شود که نانوایی‌ها تا ۲۵ هر ماه آرد تمام کنند.

وی افزود: سهمیه آرد لنده دو هزار و ۲۵۰ کیسه است و سهمیه روستاها یک هزار و ۹۵۰ کیسه و امور عشایری نیز یک هزار و ۲۰۰ کیسه است.

انتهای خبر/